Νεα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ: ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 0-1

Έξω πηγαίνει καλύτερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης…
* ΝΙΚΗ – ΥΠΟΘΗΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ (0-1)

Παληκαρίσια νίκη με 1-0 πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αγωνιζόμενος στο “Αθανάσιος Ραγάζος” του Αλμυρού επιβλήθηκε της γηπεδούχου ομάδας με 1-0, παίρνοντας – παράλληλα – την ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του στον πρώτο γύρο.Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα, που δείχνουν πλέον αποφασισμένοι να κερδίσουν την μάχη της παραμονής στην Γ΄Εθνική.
Στο 4΄ο ΓΣ Αλμυρού πλησίασε στο γκολ, όταν ο Γκίκα εκτελώντας φάουλ είδε την μπάλλα να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νούσια, ενώ στο 8′ ο Σταυράκης εξουδετέρωσε σουτ του Καραλούλη από καλή θέση.Στο 14′ οι Τσαριτσανιώτες πήραν προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Σωτήρη Χάμου, που έμελλε να κρίνει τελικά και την τύχη της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου πίεσε για να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για την αντίπαλη αμυντική γραμμή που έδειχνε να “καθαρίζει” με άνεση όσες επικίνδυνες καταστάσεις εξελίσσονταν προς την εστία του Νούσια.Μάλιστα, οι “πράσινοι” της Τσαριτσάνης ήταν πολύ απειλητικοί στις δικές τους επιθετικές ενέργειες και θα μπορούσαν να “κλειδώσουν” την νίκη νωρίτερα σημειώνοντας και ένα δεύτερο τέρμα.Στο 53′ ο Μουλτσιάς την τελευταία στιγμή “άνοιξε” την μπάλλα προ του Σταυράκη, ενώ στο 65′ με κεφαλιά ο Τσακάλι έστειλε την μπάλλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 66′ ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΓΣ Αλμυρού Χατζής προσπάθησε να αποφύγει και τον Σταυράκη για να σημειώσει το 0-2 αλλά ο “Νο1” των γηπεδούχων του “έκλεψε” υποδειγματικά την μπάλλα, ενώ στο 90’+5′ ο τερματοφύλακας της αλμυριώτικης ομάδας βγήκε νικητής και στο τετ-α-τετ με τον Ντούφα, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.
‘Αριστη ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Μιχάλη Μιχούλια και των βοηθών του Ηλία Παπαδόπουλου – Αργύρη Ντάβελα.Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Στουρνάρας (42′, συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) – Παπακώστας (81′) των ηττηθέντων και οι Καλφούντζος (3′) – Καραλούλης (33′) – Ντούφας (83′) – Γανός (90’+4’) των νικητών.Οι Καραλούλης – Ντούφας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αφωνισθούν την προσεχή Κυριακή στο Προάστιο, κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Δημηνάς (46′ Λουκάς), Ναουμίδης (73′ Παπακώστας), Βέργος (74′ Ματθαίου), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας (46′ Τσελεπής), Γκίκα, Αναστασίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καλφούντζος (38′ λ.τρ. Περτζιόνι), Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (78′ Ντούφας), Μουλτσιάς (64′ λ.τρ. Χατζής), Μπαλογιάννης (81′ Γανός), Γκαμπέτας.
* Αναγκαστική αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα πραγματοποίησε ο Κώσττας Κατσάρας, καθώς στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Γαλάνης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Μπουμπουνάρας.
* Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού Σττέλιος Αρσένος και ο γυμναστής Αργύρης Παλάσκας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προς το Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο θα κινηθεί πλέον προς την αναζήτηση του διαδόχου σχήματος.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top