Υποδομές

Διευκρινιστικές οδηγίες για τα τελικά των υποδομών.

1. Η προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η ΕΠΣΝ Λάρισας θα εκδώσει εισιτήρια οικονομικής στήριξης με το συμβολικό ποσό των 2ευρώ και θα είναι προς διάθεση στα γήπεδα.

2. Στην προημιτελική φάση των πρωταθλημάτων, η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για την κάλυψη του εξοδολογίου της διαιτησίας, όπως και για την εύρεση και την αποπληρωμή γιατρού αγώνα.

Στην ημιτελική  και τελική φάση κάθε ηλικιακής κατηγορίας, τα παραπάνω κόστη θα καλυφθούν εξ’ ημισείας από τις ομάδες, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες.

3. Όσον αφορά τις αλλαγές, τη διάρκεια, τις διαστάσεις γηπέδου και ότι άλλο προβλέπεται για τους αγώνες θα τηρηθεί απαρέγκλιτα η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις κατηγορίες απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αντικαθίσταται.
Συγκεκριμένα:
Κ-12: 9 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

Κ-14: 7 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

Κ-16: 5 ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

4. Οι ομάδες των σωματείων που είχαν δηλώσει 2 ή περισσότερα τμήματα σε κάποια ηλικιακή κατηγορία, θα αγωνισθούν (στην προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση) με τους ποδοσφαιριστές που είχαν δηλώσει στην επίσημη κατάσταση τους στην ΕΠΣΝΛ.
Εξαιρούνται μόνο νέες εγγραφές ή ποδοσφαιριστές από άλλη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία εφ’ όσον ΚΑΙ μόνο δεν έχον αγωνισθεί σε άλλο τμήμα αυτής κατηγορίας.
Εν ολίγοις κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε δύο ή περισσότερα τμήματα της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας του ίδιου σωματείου.

5. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ σε όλες τις κατηγορίες που η διάρκεια του αγώνα είναι 90’, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα πραγματοποιηθεί παράταση και έπειτα αν χρειαστεί διαδικασία των πέναλτυ. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (Κ-12, Κ-14,  K-16) σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγεται κατευθείαν η διαδικασία των πέναλτυ.

6. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν ΑΡΙΘΜΟΥΣ στις φανέλες τους.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top