Υποδομές

Τελική φάση υποδομών…με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη μικρή Αρετή.

Με την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης των πρωταθλημάτων Υποδομών.
O κ. Μπουχλαριώτης συνεχάρη τις ομάδες για την πρόκρισή τους στην τελική φάση και τους ενημέρωσε – όπως είθισται να κάνει τα τελευταία χρόνια η ΕΠΣΝΛ – για το φιλανθρωπικό σκοπό των αγώνων αυτών.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, θα πραγματοποιήσει την τελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις αναμετρήσεις της προημιτελικής, ημιτελικής και τελικής φάσης των αγώνων υποδομών θα δοθούν την οικογένεια της μικρής Αρετής για να καλυφθεί μέρος των εξόδων που απαιτούνται για τη θεραπεία της.
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχιση της πρωτοβουλίας των τελευταίων χρόνων για τη στήριξη διάφορων φορέων και ιδιωτών όπως το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο, τον Χρήστο Μπάσιο, το Χαμόγελο του Παιδιού, την Ελένη Μαβίδη και άλλα.
Το ποδόσφαιρο αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως και η δύναμη του αυτή θα πρέπει να διοχετεύεται στην κοινωνία. Η ΕΠΣΝ Λάρισας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στους αγώνες, να στηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών αλλά και να συνεισφέρει στη φιλανθρωπική αυτή κίνηση της ΕΠΣΝΛ. Η ισχύς λοιπόν εν τη ενώσει για την μικρή Αρετή και το δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της. Επιπλέουν καλούνται οι ακαδημίες να προμηθευτούν τα εισιτήρια ειδικού σκοπού ώστε να βοηθήσουν από την πλευρά τους και αυτοί τα μέγιστα.

Στην κλήρωση πέραν του Προέδρου, παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΝΛ κ. Καρκατσέλας Δ., ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδης και ο Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Πρωταθλήματος Υποδομών κ. Έξαρχος Ι. ο οποίος ανέλαβε και τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
Παρόντες εκτός των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΝΛ και των εκπροσώπων των σωματείων ήταν και συγγενείς της μικρής Αρετής όπου ευχαρίστησαν όλους για το ενδιαφέρον τους για “τον αγώνα” της μικρής Αρετής.
Επιπλέον η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τις “ΕΠΙΛΟΓΕΣ FOR kids” για την χορηγία, σε αυτό το φιλανθρωπικό event.

ΚΛΗΡΩΣΗ Κ-16

1. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (2)
2. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (1) – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
3. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (2) – ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
4. ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (2) – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ημιτελική Φάση Κ-16:  1- 4
                                              2 – 3

ΚΛΗΡΩΣΗ Κ-12

1. Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΕΛ (2)
2. ΑΣ ΑΒΕΡΩΦ 2022/ΜΠΑΡΑΖ – ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ
3. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΧΑΡΑΥΓΗ/ΟΛΥΜΠΙΚ
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΘΥΕΛΛΑ (2) – ΑΕΛ (1)

Ημιτελική Φάση Κ-12:  1- 3
                                              2 – 4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-14

1.  Α1 – Β4
2. Α2 – Β3
3. Β1 – Α4
4. Β2 – Α3

Ημιτελική Φάση Κ-14:  1- 4
                                              2 – 3

* Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top