Νεα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας απευθύνει κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο του Νομού μας, και ιδιαίτερα του Ερασιτεχνικού χώρου (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές ομάδων και Ακαδημιών, φιλάθλους), να παραβρεθούν σύσσωμοι στον αυριανό δύσκολο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Νέων, στο γήπεδο AEL F.C. ARENA και με τις επευφημίες και τον ενθουσιασμό τους να βοηθήσουν τους Έλληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές να κατακτήσουν τη νίκη, που θα τους οδηγήσει ασφαλέστερα στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Παράλληλα, με τη μαζική συμμετοχή τους στις εξέδρες του AEL F.C. ARENA, θα επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά προς όλες τις κατευθύνσεις (UEFA – ΕΠΟ), ότι η Λάρισα είναι πόλη του Αθλητισμού, του Ποδοσφαίρου και ο κόσμος της «διψά», στηρίζει και αναδεικνύει με απόλυτη επιτυχία τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που της αναθέτουν.

Το ραντεβού όλων των φιλάθλων του Νομού μας, είναι αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου το απόγευμα στο ποδοσφαιρικό στολίδι της Λάρισας, το γήπεδο AEL F.C. ARENA. Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

image008

Τελευταια ΝΕΑ

To Top