Νεα

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συγχαίρει και ευχαριστεί…

Η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που κυριάρχησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο AEL F.C. ARENA, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα των Εθνικών ομάδων Νέων Ελλάδας – Αυστρίας, για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο, η μαζική προσέλευση των φιλάθλων του Νομού Λάρισας που πλημμύρισαν στην κυριολεξία τις εξέδρες του πανέμορφου ποδοσφαιρικού γηπέδου, η φίλαθλη και πολιτισμένη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που εκδηλώνονταν αδιάκοπα και με την ίδια μεγάλη ένταση, είναι τα κύρια στοιχεία που επιβάλλουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ, σαν κύριο εκπρόσωπο στην πόλη αυτή των διοργανωτών του Διεθνούς τουρνουά (UEFA – ΕΠΟ), να απευθύνει σε όλους τους φιλάθλους του Νομού Λάρισας και κυρίως αυτούς του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και επιστράτευσαν οπαδούς, ποδοσφαιριστές Ακαδημίες, για να βρεθούν στις εξέδρες του AEL F.C. ARENA και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες της νεανικής Εθνικής μας ομάδας, ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», που ασφαλώς φαντάζει πολύ μικρό, συγκρινόμενο με την τεράστια προσφορά της παρουσίας τους.

Το Δ.Σ. της Λαρισινής Ένωσης ποδοσφαίρου αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τον αριθμό και την ποιότητα των φιλάθλων του Νομού μας, που την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, με την φανταστική τους παρουσία διατράνωσαν προς όλες τις κατευθύνσεις, το τι σημαίνει για το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» της Χώρας μας, ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας, η ποδοσφαιρική του κουλτούρα και οι δυνατότητές του. Μέσα σε μια νύχτα κατάφεραν και τριπλασίασαν τον αριθμό των φιλάθλων που παρακολούθησαν επίσημους αγώνες της Εθνικής ομάδας Ανδρών, που πρόσφατα διεξήχθησαν στην Ελληνική πρωτεύουσα και σε άλλες μεγαλουπόλεις!

Κατάφεραν ακόμη να αποσπάσουν το θαυμασμό των εκπροσώπων των UEFA – ΕΠΟ και τον αντιπροσώπων των άλλων Ευρωπαϊκών ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά, και να θέσουν στους πρώτους τους προβληματισμούς, αν η επιλογή τους για το γήπεδο του Τελικού ήταν η σωστή, και αν στο μέλλον η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας δικαιούται και πρέπει να αναλάβει μεγάλες ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Συμπολίτες, Φίλοι του Ποδοσφαίρου: Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας προσφέρατε!!!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

image007

Τελευταια ΝΕΑ

To Top