Νεα

Καλούνται για προπόνηση ποδοσφαιριστές των Μικτών – ΑΥΡΙΟ TΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Από τον 2 Ενωσιακό προπονητή κ. Γιώργο Κεραμάρη, καλούνται να προσέλθουν αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 15.15΄, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Γ. Μητσιμπόνας» οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

 

Αθανασιάδης (Ακαδημία Πλίτση), Βλαχάκης, Ντόκος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Δημήρης, Δίχρης, Μπακλαβάς, Ιγγλέζος (Προοδευτική Βερδικούσιας), Ζησόπουλος (Ορφέας Λάρισας), Κίτσας (Προμηθέας), Μελανός (Τοξότης), Κουβαράς, Καραμάνης, Πλατσάς, Χαράτσης (Φιλοκτήτης Μελιβοίας)

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

 

Χουλιαρόπουλος, Γκούμας, Ριζούλης, Νικολακούλης, Ντούρας (ΑΕΛ), Δεληγιάννης (Ακαδημία Πλίτση), Μασούρας (Ανθούπολη), Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Νταιάκης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Σπανός, Μπούρας, Ντούφας, Γκατζιούρας, Καραμήτσος, Χασιώτης (Νίκη Μιχαήλ), Γκαντούνας, Καλαϊτσίδης(ΠΟΕ), Γκαλμπογκίνης (Σμόλικας).

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

 

Ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Λάρισας, 6 τον αριθμό, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Γιώργο Καμάκα, θα μεταβούν αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 14.30΄, στο γήπεδο του Βελεστίνου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προπόνηση της Περιφερειακής Μικτής Νέων (συμμετέχουν παίκτες της πρωταθλήτριας του ομίλου ομάδας της ΕΠΣ Μαγνησίας, καθώς και των άλλων ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες της α΄ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΟ, στον 8ο όμιλο, δηλαδή Καρδίτσας, Τρικάλων και Πιερίας).

Οι 6 ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της ΕΠΣΛ που θα συμμετάσχουν στην προπόνηση του Βελεστίνου είναι οι:

  • ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ι. (ΠΟΕ)
  • ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΘ. (ΠΟΕ)
  • ΖΙΑΚΑΣ (Ατρόμητοι/Θύελλα)
  • ΚΑΚΑΜΗΣ (Ακαδημία Πλίτση)
  • ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑΣ (Αμπελόκηποι)
  • ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ (Αστραπή Ν. Πολιτείας)

 

 

Αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων

ομίλων της β΄ κατηγορίας     

               

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης και για τεχνικούς λόγους, αναβλήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας στον γ΄ όμιλο, που επρόκειτο να διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο 12 Μαρτίου 2016. Οι αγώνες αυτοί θα πραγματοποιηθούν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου, με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής του να ανακοινώνονται από τη Γραμματεία της Ένωσης τις επόμενες ημέρες.

 

Με την ίδια απόφαση της Επιτροπής αναβλήθηκε και ο μεθαυριανός αγώνας (εξ αναβολής) Μελιβιακός – Ομόνοια/Ακαδημία Πλίτση και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί.

 

Τέλος, τροποποιήθηκε το πρόγραμμα αγώνων του α΄ ομίλου της β΄ κατηγορίας και οι ημερολογιακές αλλαγές του έχουν αναρτηθεί στο επίσημο Site της Ένωσης (Πρωταθλήματα – Β΄ κατηγορία – α΄ όμιλος – πρόγραμμα).

Τελευταια ΝΕΑ

To Top