Πρωταθλήματα

Κλήρωση αγώνων μπαράζ Γ΄ κατηγορίας αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΛ

Αύριο το μεσημέρι στις 2, στα γραφεία της Ένωσης, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, θα γίνει η κλήρωση των αγώνων μπαράζ που προβλέπονται από την Προκήρυξη των πρωταθλημάτων και αφορά τις ομάδες που τερμάτισαν στην 4η θέση των βαθμολογιών των 3 ομίλων της Γ΄ κατηγορίας. Οι ομάδες αυτές είναι οι: ΟΛΥΜΠΙΚ Λάρισας (α΄ όμιλος), Αστραπή Δελερίων (β΄ όμιλος) και Δόξα Υπέρειας (γ΄ όμιλος).

Οι παραπάνω ομάδες θα δώσουν μεταξύ τους απλούς αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα με βαθμολογία, για να καταλάβουν θέσεις στον ενιαίο βαθμολογικό πίνακα της Γ΄ κατηγορίας και να διεκδικήσουν άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, αν για οποιονδήποτε λόγο εκκενωθούν θέσεις σ΄ αυτή.

Για τον παραπάνω λόγο καλούνται οι εκπρόσωποι των 3 σωματείων να παραβρεθούν στην αυριανή κλήρωση και να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής των 3 αγώνων μπαράζ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων αυτών θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και θα ληφθεί η δυνατή μέριμνα ώστε τα γήπεδα που θα οριστούν να βρίσκονται σε σχεδόν ίση χιλιομετρική απόσταση από τις έδρες των διαγωνιζόμενων ομάδων

Τελευταια ΝΕΑ

To Top