Κυπελλο

Κληρώσεις πρωταθλήματος Α’ DE-TOX και Κυπέλλου α’ φάσης

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα στις 19.30 θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ DE-TOX.

Την ίδια μέρα και μισή ώρα αργότερα, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα σωματεία των Β’ και Γ’ κατηγοριών για να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τους, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση της α’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΝΛ στην οποία μετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας (που δήλωσαν συμμετοχή).

Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παρευρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις “4-4-2 Football Park” (μετά το Νέο Κοιμητήριο – παλιά γήπεδα Ίκαρος) στην ώρα τους, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιπλέον, από τη γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας υπενθυμίζεται ότι ΟΛΑ τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στα γραφεία τα δικαιολογητικά για τις αντικαταστάσεις των δελτίων των ποδοσφαιριστών τους, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην προλάβουν να εκδοθούν εγκαίρως με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η απόφαση για την υποχρεωτική αντικατάσταση των δελτίων είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής για κανένα σωματείο.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top