Νεα

Συνεργασία ΕΠΣΝ Λάρισας με Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας (ΕΠΣΝΛ) ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών σπουδών στην Ελλάδα και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μια από τις αρχαιότερες και μεγαλύτερες ενώσεις πανελλαδικά, στη δύναμή της οποίας ανήκουν σήμερα περισσότερα από 120 ποδοσφαιρικά σωματεία, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπογράφοντας Σύμφωνο Συνεργασίας και Συναντίληψης.

Ο σκοπός του συμφώνου είναι η στενή συνεργασία των δυο πλευρών, με σκοπό αφενός να διευρύνει την εκπαιδευτική διαδικασία των φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μεταφέροντάς την κυριολεκτικά στον αγωνιστικό χώρο και αφετέρου με κοινές δράσεις, ενημερωτικές, πολιτιστικές και αθλητικές προς την κοινωνία του Νομού Λάρισας, να αναδείξει και να προάγει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.

Η συνεργασία αυτή παρέχει τη δυνατότητα στους φοιτητές των προπτυχιακών προγραμμάτων Sports Coaching and Physical Education (Προπονητική και Φυσική Αγωγή) και Physiotherapy (Φυσικοθεραπεία) και των μεταπτυχιακών MA Sport Development and Management (Ανάπτυξη και Διοίκηση Αθλητισμού) και MSc Sports Physiotherapy (Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία), να βιώσουν μέσω της συμμετοχής τους, αλλά και μέσω της πρακτικής άσκησης στα σωματεία της Ένωσης, τις πραγματικές συνθήκες του αντικειμένου των σπουδών τους, αποκτώντας ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα επιταχύνει την απορρόφηση τους από την αγορά εργασίας. Με τη σύμπραξη αυτή επιτυγχάνεται η παραγωγή επιστημόνων ικανών να προσφέρουν υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε αθλητικούς φορείς και επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Επιπρόσθετα τα μέλη της ΕΠΣΝΛ θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα με προνομιακά δίδακτρα.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Διευθύντρια του Campus Λάρισας, κα Ελίζα Κωνσταντινίδου και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κος  Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Με ιστορία από το 1982, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι σήμερα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους γονείς τους.

Αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities. Η ιδιότητα μέλους στο εν λόγω δίκτυο προσφέρει διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση και δικτύωση με κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Μέσω των 10 Ακαδημαϊκών του Σχολών παρέχονται περισσότερα από 70 bachelors, masters και διδακτορικά, τα οποία προσφέρονται σε υπερσύγχρονα campuses σε 8 σημεία της χώρας, διαθέτοντας υπερσύγχρονο campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών και στη Λάρισα. Τα προγράμματα οδηγούν σε απόκτηση αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών πτυχίων διεθνούς εμβέλειας και οι τίτλοι σπουδών απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Διεθνή Πανεπιστήμια.

Περισσότεροι από 30 διεθνείς επιστημονικοί και επαγγελματικοί οργανισμοί και φορείς εμπιστεύονται το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ενισχύοντας το βασικό του όραμα: να προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας σπουδών που αξίζουν οι φοιτητές του σε κάθε επιστημονικό πεδίο.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top