Εκδηλωσεις

Οικονομική στήριξη απομακρυσμένων σωματείων των Β’ & Γ’ κατηγοριών

Η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας πιστή στις προτεραιότητες της για την – με κάθε τρόπο – στήριξη  των σωματείων της και αφουγκραζόμενη τις δυσκολίες που βιώνουν οι ομάδες  αποφάσισε να επιδοτήσει οικονομικά τον “αγώνα” που δίνουν οι παράγοντες των απομακρυσμένων περιοχών να κρατήσουν ζωντανά τα σωματεία τους.

Σε συνέχεια πληθώρας παροχών που προσφέρει το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ αποφάσισε επιπρόσθετα για 3η συνεχόμενη χρονιά να εξισορροπήσει τα εξοδολόγια της διαιτησίας, καλύπτοντας όλο το ποσό των οδοιπορικών της Διαιτησίας για τις ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας. Πλέον με την απόφαση αυτή και η πιο απομακρυσμένη ομάδα από το κέντρο της Λάρισας  θα πληρώνει για τη διαιτησία των εντός έδρας αγώνων της το ίδιο ποσό με αυτό των ομάδων του κεντρικού ιστού της Λάρισας.

Καλούνται τα σωματεία των δύο παραπάνω κατηγοριών να προσέλθουν στη γραμματεία της Ένωσης να παραλάβουν το ποσό των οδοιπορικών για τους εντός έδρας αγώνες του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, προσκομίζοντας μια αίτηση με τη σφραγίδα του σωματείου.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top